Rehabilitació estructural a Igualada

Rehabilitació estructural a Igualada

 

Assessorament Expert

¿Busca un Enginyer Industrial a Igualada? Em dic Daniel Roig Iglesias, enginyer industrial amb número de col·legiat 13.075 pel Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya.

Com a professional d’enginyeria amb una amplia experiència en el sector, ofereixo un ampli ventall de serveis entre els que es troba la consultoria d’estructures, tant per obra nova com per rehabilitació estructural a Igualada.

A Roig Enginyer desenvolupo la meva activitat com a consultor d’estructures dins l’àmbit de l’edificació industrial  i comercial, obra civil, equipaments públics, instal·lació de maquinaria industrial i edificació singular.

Compto amb una dilatada experiència i trajectòria professional, realitzant nombrosos projectes en tots els sectors, tant públics com privats, amb intervencions destacades en edificacions emblemàtiques o de alt valor patrimonial, el que em permet oferir un servei altament qualificat en nous projectes d’estructures i rehabilitació estructural a Igualada.

Serveis professionals

No perdi l’oportunitat d’estar assessorat pel millor equip de tècnics i professionals de l’enginyeria pels seus projectes i instal·lacions a Igualada. En cas de estar interessat en algun dels nostres serveis, estarem encantats de poder-lo ajudar.

Pot apropar-se a Roig Enginyer, al Carrer Pare Vilaseca 13 d’Igualada, en l’horari d’atenció al client de dilluns a divendres de 9:00 a 20:00, prèvia concertació de cita. També pots posar-se en contacte trucant al telèfon 938.034.034, on l’assessorament en tot allò que necessiti.