Projectes i instal·lacions a Igualada

Projectes i instal·lacions a Igualada

Està pensant realitzar una reforma d’un local? Necessita un projecte integral d’obres i instal·lacions per la seva industria o promoció d’edificació? Assessorament sobre llicencies i activitats a Igualada? Potser simplement legalitzar una instal·lació especifica? No dubti a contractar l’assessorament tècnic d’un expert professional que l’ajudi a materialitzar el seu projecte amb garanties.

A Roig Enginyer comptem amb una xarxa professional de tècnics i especialistes del sector de l’enginyeria que aportarà les millors solucions al seu projecte, oferint un servei integral sota l’atenció personalitzada d’en Daniel Roig, el seu enginyer industrial a Igualada.

Si és autònom, empresa privada, gestor d’una administració pública o professional del sector, i necessita del suport tècnic per promoure els seus projectes i instal·lacions a Igualada i rodalies, posis en contacte amb nosaltres i rebi el millor servei especialitzat.

El nostre objectiu es sempre aconseguir la satisfacció del client, donant suport amb la nostra dedicació i coneixements específics, per adaptar les solucions tècniques a les seves necessitats, amb la voluntat d’esdevenir el seu despatx de referència pels seus  projectes i instal·lacions a Igualada.

Solucions efectives

A Roig Enginyer oferim solucions àgils i efectives a tos els nostres clients, aportant els coneixements i recursos necessaris per afrontar qualsevol tipus de projecte amb garanties d’èxit.

Si està interessat en contractar algun dels nostres serveis o sol·licitar mes informació pot posar-se en contacte a través de la nostra direcció de correu electrònic info@roigenginyer.cat o simplement trucant al nostre telèfon de contacte, on amablement l’atendrem.