Llicències i activitats a Igualada

Llicències i activitats a Igualada

 

 

Obres y activitats

¿Li cal un professional que desenvolupi els seus projectes i que gestioni l’obtenció de llicències i activitats a Igualada? Ens posem a la seva disposició per oferir els nostres serveis integrals en l’àmbit de la construcció i activitats, des de l’obtenció dels permisos de construcció inicials, la gestió integra de l’obra tant tècnica com econòmicament, fins a la posada en marxa de l’activitat donant compliment a tots els requisits per al seu desenvolupament.

Roig Enginyer contem amb una xarxa de professionals del sector, i de les capacitats i recursos necessaris per desenvolupar a tots nivells els seus projectes i instal·lacions a Igualada.

La nostra professionalitat esta avalada per una amplia experiència en multitud de projectes i serveis conclosos amb excel·lents resultats en tots els àmbits del sector de la construcció, i molt particularment en el desenvolupament d’activitats del sector retail, comercial, industrial i restauració a nivell estatal.

Soluciones personalitzades

Roig Enginyer emmarca la seva activitat en 4 eixos fonamentals: Treballar per l’excel·lència, afrontar els reptes, treball en equipo i que els resultats parlin per nosaltres. El nostre objectiu es aconseguir la satisfacció del client posant a la seva disposició solucions efectives y adaptades a les necessitats particular de cada cas.

Si li cal un enginyer industrial a Igualada que s’encarregui del seu projecte urbanístic, industrial o comercial, posis en contacto amb nosaltres trucant al telèfon 938.034.034 i informat dels nostres serveis de llicències i activitats a Igualada.