Enginyer industrial a Igualada

Enginyer industrial a Igualada

Un professional al seu servei

Si té com a projecte el realitzar algun tipus d’obra o instal·lació, o desenvolupar una nova activitat, ja sigui en una nau industrial, edifici corporatiu o local comercial, i li cal l’assessorament d’un professional que estigui al seu costat durant tot el procés per assolir el seu objectiu amb èxit, d’una forma eficaç i efectiva, a Roig Enginyer trobarà el que necessita.

Al despatx professional d’en Daniel Roig Iglesias, enginyer industrial a Igualada, l’objectiu és oferir els millors serveis d’enginyeria como a consultor d’estructures, projectista d’instal·lacions i Project Manager, proporcionant un assessorament tècnic integral, fent nostre el seu projecte.

 

  Serveis  Contacte

Assessorament personalitzat

Emprendre qualsevol obra, projecte o nova activitat requereix un al coneixement de la tecnologia disponible, mètodes constructius i industrials, de la normativa d’aplicació, experiència en els processos industrials i comercials, capacitat d’interlocució amb les administracions locals i supramunicipals, amb entitats de control, delegacions d’indústria i col·legis professionals. També d’experiència en la gestió de projectes, d’obres, permisos i llicencies.

A Roig Enginyer comptem amb l’experiència en tots els àmbits de projectes d’estructures, instal·lacions, activitats, obra civil, industrial i comercial, i gestió en totes les fases de la seva materialització, oferint un servei integrat pels seus projectes i instal·lacions a igualada.

Si el que busca es un enginyer industrial a Igualada posis en contacte omplint el formulari de contacte o trucant al número de telèfon 938.034.034.