L’Enginyer

    

Benvinguts a l’espai de Roig Enginyer, despatx professional d’en Daniel Roig Iglesias, Enginyer Industrial amb número de col·legiat 13.075 pel Col·legi Oficial d’Enginyer Industrials de Catalunya.

Com a professional de l’enginyeria d’àmplia experiència, ofereixo els meus serveis com a consultor d’estructures, projectista integral i Project Manager en l’àmbit de la construcció.

 

La meva actuació professional s’emmarca en quatre eixos fonamentals:

 

Treballar per l’excel·lència:

El meu objectiu és sempre aconseguir la satisfacció del client, assolint el resultat desitjat aplicant tècnica, coneixement i sentit comú, a l’hora que observant el balanç entre temps, cost i qualitat. Però superant els valors estàndard, procuro tenir cura de totes les facetes del projecte, coneixedor que una bona feina aporta valor afegit. Roig Enginyer és treball amb esperit de millora continua.

  

Afrontar els reptes:

No hi ha projecte ni massa gran ni massa complexe que, amb voluntat de superació, una bona base de coneixement i formativa, i la ferma disposició al treball, no es pugui realitzar amb èxit. A Roig Enginyer es disposa de les capacitats i els recursos necessaris per afrontar qualsevol projecte.

  

  

Treball en equip:

Amb la voluntat d’oferir el millor servei i donar resposta als diferents aspectes que un projecte pot plantejar, es disposa d’una xarxa professional multidisciplinària d’efectivitat contrastada, amb la que garantir que els millors tècnics estaran a la seva disposició. Roig Enginyer és equip, potencial humà, metodologia i coneixement.

  

  

La feina feta parla per nosaltres:

L’experiència contrastada en multitud de projectes de rellevància avala la nostra capacitat. Excel·lència, eficàcia, eficiència, feina ben feta. Roig Enginyer és garantia d’èxit.